Saldo kreditlån – information

 

Saldo
Saldo kreditlån - information   Kundtjänst: Telefonnummer: 010-884 83 30 Öppet vardagar 08:00-16:00 Öppet lördagar Stängt Öppet söndagar Stängt   Tact Group AB Svetsarvägen 15, 2 tr 171 41 Solna Villkor Inga betalningsanmärkningar Bosatt i Sverige i minst 2 år Månadsinkomst på 13 000 kr. Minst 23 år. Om…

Recension Saldo av Bank24

Räntor - 38%
Webbplats - 60%
Support/Öppettider - 60%
Tjänsteutbud - 35%

48%

Totalbetyg

+ 30 dagars räntefritt + Använder inte UC - Hög ränta - Väldigt låg godkännande grad

Besökares betyg: 2.63 ( 2 röster)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 010-884 83 30
Öppet vardagar 08:00-16:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt

 
Tact Group AB
Svetsarvägen 15, 2 tr
171 41 Solna
Villkor

  • Inga betalningsanmärkningar
  • Bosatt i Sverige i minst 2 år
  • Månadsinkomst på 13 000 kr.
  • Minst 23 år.

Om Saldo

 
Saldo har aktivt arbetat fram en lånelösning som möter kundernas krav och önskemål på lånemarknaden. Idag vill man ha enkla och snabba lån som ger flexibilitet i vardagen men som inte är allt för dyra. Att ha många kreditkort som tar plats i plånboken känns onödigt, dessutom kan det vara svårt att hålla reda på vilka krediter man har.
 

 
Saldo erbjuder ett kreditlån där du helt enkelt har ett kreditutrymme hos Saldo. Du behöver aldrig använda mer än det du behöver och blir enbart fakturerad för det belopp du har utnyttjat inklusive ränta. Du ansöker om det kreditbelopp du önskar mellan 5000 och 20 000 kronor, sedan är det fritt att använda pengarna hur du vill.
 
Krediten fungerar precis som ett kreditkort men du slipper själva kortet. Det kostar inget extra om du vill betala in pengarna du har lånat i en klumpsumma och det finns inga bindningstider att bry sig om, du kan därför säga upp din kredit när som helst så länge hela beloppet är återbetalt. Kostnaden för lånet är enbart en månadsränta som faktureras varje månad.
 
När du behöver använda pengar från ditt kreditutrymme loggar du enkelt in på dina sidor på Saldos hemsida och för över pengar till ditt vanliga bankkonto. Du behöver inte föra över hela din kredit utan bara det belopp du ska utnyttja. Behöver du ytterligare pengar så gör du en ny överföring. Snabbt och smidigt och du slipper att ha något annat kort än ditt vanliga bankkort.
 

Kund hos Saldo

Som kund hos Saldo är du viktig. Du ska känna dig trygg med att lämna ut de uppgifter företaget kräver i samband med en låneansökan därför arbetar företaget mot att lämna samma uppgifter om sig själva till dig som kund. Deras lån är till för att förbättra sina kunders vardag och inte vara ett lån som alla andra. De förespråkar också ansvarsfull kreditgivning och är noga med att du som låntagare ska ha råd att ta ett lån. Man ska aldrig låna mer än man behöver och heller inte låna för att klara av att lösa andra skulder så att man hamnar i en ond spiral där man tar lån på lån för att få ekonomin att gå ihop.

 
Tact Group AB
Svetsarvägen 15, 2 tr
171 41 Solna
Tel: 010-884 83 30